Nettbutikk

Status i fusjonsarbeidet

Siden det ble annonsert at Onninen kjøper Elektroskandia i mars 2023, har vi sammen jobbet på spreng for å sikre at overgangen blir så sømløs som mulig for våre kunder og ansatte. Vi forbereder oss på å bli ett selskap i 2024. Dette innebærer felles nettbutikk, digitale tjenester, butikker, samlet kompetanse og mye mer. På våre nettsider kan du alltid holde deg oppdatert på hvordan vi ligger an i prosjektet. Vi oppdaterer siden fortløpende. Les mer her.

Sol til folket

Sommeren har endelig meldt sin ankomst og så har solen. I den anledning har Team Sol hos Elektroskandia gleden av å meddele at vi er fullt oppe med kalkulering og oppsett av de beste tilbudene på solcelleanlegg for alle type behov og bygningstyper.

Kataloger og brosjyrer

Se og last ned våre kataloger i pdf-format, eller besøk vår nettbutikk.

Prisendringer

Se alle prisendringene fra Elektorskandia


E-verk

Vi er markedsledende samarbeidspartner for landets e-verk. Kravet til logistikkløsninger er av de strengeste i Europa.

Installasjon

Er du el-installatør og kunde av oss, betjenes du av både salgsingeniører og ansatte i proffmarkedene.

Industri

Vi tilbyr logistikk med utgangspunkt i en generell plattform og bransjetilpassede konsepter med kundetilpassede løsninger.

Elektroskandia Norge - din online elektrogrossist

Elektroskandia fører produkter fra de mest kjente elektro produsentene i tillegg til rimeligere alternativer. Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan vi tilby. Vi tilbyr kundeunike løsninger og tar ansvar for kunders innkjøp-, logistikk- og lagerhåndtering fra A til Å. Mer enn 3000 elektrikere og industrikunder handler fra Elektroskandia Norge – din komplette grossist for elmateriell.