} Aktuelt | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Aktuelt fra Elektroskandia

Endring av alle ordrefrister 25. mai

18.05.2022
Endring av alle ordrefrister 25. mai til kl. 14:00 fra Elektroskandia Norge AS Alle ordrefrister fra sentrallager på Langhus endres i år til klokken 14:00 onsdag 25. mai 2022. Årsak til endring i ordrefrist er at Kristi Himmelfartsdag 26. mai er en bevegelig helligdag og våre transportører har meldt de stenger sine terminaler tidligere.  

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. juli 2022

06.05.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. juli 2022. Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører.

Unica System+ gulvbokser fra Schneider Electric™

03.05.2022
Unica System+ gulvboksserie er utviklet for tøffe gulvmiljø der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer. Gulvboksene kommer i størrelsene M, L og XL for 4 til 12 moduler, og er en komplett serie som inkluderer lokk, monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med kabelutganger, og strekkavlastningsutstyr.

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. juni 2022

26.04.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. juni 2022.Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører.Prisendringene kommer på grunn av signifikante økninger i priser på innsatsfaktorene som råvare (dvs metaller og plaster) samt andre uforutsette endringer i andre kostnadsdrivere som valuta, energi, drivstoff og transport.

Multifix veggbokserfra Schneider Electric™

26.04.2022
Multifix veggbokser for brann-og lydklassifiserte vegger Multifix veggbokser fra Schneider Electric er designet for rask og enkel installasjon, og er et resultat av flere års utvikling med fokus på effektivitet og reduksjon av installasjonskostnader. Veggboksene er en forbedring av tidligere modeller og kan monteres i brann-og lydklassifiserte vegger. 

Informasjon til alle våre kunder.

25.04.2022
Elektroskandia Norge AS har 22. april gjennom vår arbeidsgiver organisasjon Virke mottatt plassfratredelse for en del av våre ansatte som er organisert i Handel og Kontor. Et slikt varsel er helt vanlig i forbindelse med en mekling. Det må gis for å få Riksmeklerens bistand. Det betyr ikke at det blir en streik. Tvert imot viser erfaring at mekling fører til at partene blir enige og at det ikke blir streik.

Melding om Prisendring gjeldende fra 01.05.2022

31.03.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. mai 2022. Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører. Prisendringene kommer på grunn av signifikante økninger i priser på innsatsfaktorene som råvare (dvs metaller og plaster) samt andre uforutsette endringer i andre kostnadsdrivere som valuta, energi, drivstoff og transport. Les mer >>

Logistikkplan påsken 2022

29.03.2022
Vi oppfordrer kundene våre til å benytte våre Proffmarkeder da hoved- transportørene våre har redusert frekvens på fremføring og utlevering av varer. For å unngå at sjåfør møter stengte dører hos våre kunder i påsken, oppfordrer vi til at materiell bestilles slik at levering skjer hos din mottaker senest fredag 08. april.

ELKO tar klimagrep: Fiskegarn blir til brytere og stikkontakter

25.03.2022
Som første leverandør i bransjen lager ELKO elektromateriell av havplast. – Et første, lite steg som forhåpentligvis vil føre til at flere i bransjen følger etter, sier Marlene K. Haagensen, markeds- og kommunikasjonssjef i ELKO.

Ny ordrefrist og avgangstid til Bergen i uke 12

22.03.2022
Det er kolonnekjøring grunnet veiarbeid på strekingen Langhus – Bergen. For i størst mulig grad å sikre forutsigbare leveringer i Bergensområdet vil vår avgang nå gå 30 minutter tidligere. Dette påvirker vår ordrefrist som endres fra kl. 16:00 til kl. 15:30.