} Aktuelt | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Aktuelt fra Elektroskandia

Nå finnes RS-serien til ELKO også i sort!

27.10.2022
Bestselgeren kommer nå også i sort farge

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. januar 2023

27.10.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. januar 2023. Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører.

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. november 2022

30.09.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. november 2022. Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører. Prisendringene kommer på grunn av signifikante økninger i priser på innsatsfaktorene som råvare (dvs metaller og plaster) samt andre uforutsette endringer i andre kostnadsdrivere som valuta, energi, tilleggsavgifter, drivstoff og transport.

NYHET Elektroskandia har inngått avtale med Easee på elbilladere

19.09.2022
Det er med stor glede og entusiasme vi kan annonsere at vi har inngått en avtale med Easee, for salg av hjemmeladere og systemladere. Vi er svært fornøyde med denne avtalen, da det vil åpne seg helt nye muligheter for oss mot bla. boretts-lag, sameier, næringsbygg og prosjektmarkedet, hvor nettopp systemlading er noe vi har manglet i vår produktportefølje.

OptiLine Minikanal sort –for mer trendy installasjoner

16.06.2022
OptiLine Mini kanalsystemet er resultatet av Schneider Electrics satsning på å utvikle en attraktiv, funksjonell kanal for små installasjoner i alle slags miljøer. Med et bredt spekter av størrelser og tilbehør, kombinert med elegant design i forskjellige materialer, byr OptiLine Mini kanaler på muligheten for å skape innovative installasjoner med stilig utseende i sikre og motstandsdyktige materialer.

Smartbokser utviklet for det norske markedet

02.06.2022
ABB installasjonsbokser er spesialtilpasset for norske installasjoner. Fleksible festemuligheter, justerbare ringer, samme boks til enkel dobbel eller trippel vegg. Se hvor enkelt bokser kan monteres sammen her:

Endring av alle ordrefrister 25. mai

18.05.2022
Endring av alle ordrefrister 25. mai til kl. 14:00 fra Elektroskandia Norge AS Alle ordrefrister fra sentrallager på Langhus endres i år til klokken 14:00 onsdag 25. mai 2022. Årsak til endring i ordrefrist er at Kristi Himmelfartsdag 26. mai er en bevegelig helligdag og våre transportører har meldt de stenger sine terminaler tidligere.  

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. juli 2022

06.05.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. juli 2022. Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører.

Unica System+ gulvbokser fra Schneider Electric™

03.05.2022
Unica System+ gulvboksserie er utviklet for tøffe gulvmiljø der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer. Gulvboksene kommer i størrelsene M, L og XL for 4 til 12 moduler, og er en komplett serie som inkluderer lokk, monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med kabelutganger, og strekkavlastningsutstyr.

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. juni 2022

26.04.2022
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. juni 2022.Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører og transportører.Prisendringene kommer på grunn av signifikante økninger i priser på innsatsfaktorene som råvare (dvs metaller og plaster) samt andre uforutsette endringer i andre kostnadsdrivere som valuta, energi, drivstoff og transport.