Nettbutikk

Aktuelt fra Elektroskandia

Onninen og Elektroskandia blir sterkere sammen

18.09.2023
Det har lenge vært snakk og etterspørsel om en konsolidering i det norske markedet for elektrogrossister, og fra 01. mars 2023 var det offisielt. Kesko gjennom Onninen har kjøpt Elektroskandia Norge AS fra det franske selskapet Rexel. Onninen og Elektroskandia er begge betydelige aktører på det norske markedet. Vi har begge våre sterke sider og nå skal vi endelig bli sterkere sammen. 

INFORMASJON ANGÅENDE EASEE-SITUASJONEN

19.06.2023
Elsäkerhetsverket i Sverige vedtok i mars i år omsetningsforbud av Easee Home og Easee Charge. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i Norge (Nkom) har etter egne undersøkelser besluttet å ikke protestere mot denne beslutningen da det fremdeles finnes flere vesentlige mangler i dokumentasjonen fra selskapet. Easee har klaget på det svenske vedtaket og utfallet av forvaltningsdomstolens behandling av klagen vil være førende for videre salg av de aktuelle produktene i EØS området.

Sol til folket

01.06.2023
Sommeren har endelig meldt sin ankomst og så har solen. I den anledning har Team Sol hos Elektroskandia gleden av å meddele at vi er fullt oppe med kalkulering og oppsett av de beste tilbudene på solcelleanlegg for alle type behov og bygningstyper.

Industriforum Rogaland

25.05.2023
En annerledes, men flott samling vel gjennomført på fantastiske Boretunet ute på jærstrendene.17 leverandører og 30 kunder smilte seg gjennom en faglig god dag i disse herlige omgivelsene.

Industriuka 2023 er over for denne gang!

23.05.2023
"Industriuka skal være den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia, for sammen inspireres og finne løsninger for å kunne endre verden og påvirke og endre industrien i en grønnere retning. Det er derfor vi sier Industriuka – Kraften til å endre!"

La oss hjelpe deg med å spare kostnader og få et bærekraftig og energieffektivt bygg.

22.05.2023
Glamox har kompetansen og verktøyene du trenger for å oppgradere din lysinstallasjon og samtidig senke strømforbruket på lys med opptil 90 %.

Melding om prisendringer gjeldende fra 1. juli 2023

28.04.2023
Elektroskandia Norge AS varsler med dette prisendringer gjeldende fra og med 1. juli 2023.Prisendringene foretas på bakgrunn av mottatte prisendringer fra våre leverandører.Prisendringene kommer på grunn av signifikante økninger i priser på innsatsfaktorene som råvarer, transport, strøm og drivstoff, samt en generell økning på andre innsatsfaktorer i markedet og samfunnet forøvrig.

Mulige konsekvenser som følge av avsluttet streik

21.04.2023
Streiken er over Etter brudd i forhandlingene mellom NHO og LO/YS ble 25.000 arbeidstakere tatt ut i streik fra mandag 17. april. Ytterligere 16.000 arbeidstakere ble varslet tatt ut i streik fra fredag 21. april.

Mulige konsekvenser som følge av streik

19.04.2023
Streik Etter brudd i forhandlingene mellom NHO og LO/YS er 25.000 arbeidstakere tatt ut i streik fra mandag 17. april. Dersom partene ikke kommer til enighet blir ytterligere 16.000 arbeidstakere tatt ut i streik fra fredag 21. april. Hva kan dette potensielt bety for deg som kunde hos Elektroskandia? De ansatte i Elektroskandia er ikke tatt ut i streik. Det betyr at vårt lager og alle butikker holder åpent som normalt.

Månedens tema april: Smarthus

04.04.2023
Månedens tema er smarthus Les om hvordan man kan få full kontroll over strømforbruket i huset, enovastøtte, gode grunner til å investere i smarthus, smarthusrevolusjon og mye mer.