Nettbutikk

Batterianlegg gir reduserte energikostnader og lavere effekttariff

Ved å lagre strømmen i EnergyBank når prisen er lav, og bruke strømmen ved behov, spares energikostnader. Jevnere forbruk bidrar også til mer miljøvennlig strømproduksjon.

Høy strømpris betyr ofte at det er stor belastning på strømnettet og at strømmen ikke alltid er fornybar. Rimelig strøm kan bety stor produksjon av vann, vind- og solkraft som må benyttes akkurat nå. Boliger og hytter med EnergyBank lagrer strømmen når den er rimelig og i overflod. I perioder på døgnet med generell høy strømpris, og mindre miljøvennlig strømproduksjon, brukes den lagrede strømmen i stedet for strøm fra nettet.

Bedre nytte av eget solstrømanlegg

Boliger og hytter med solcelleanlegg og EnergyBank strømlagring blir enda mer effektive, og vil i løpet av døgnet trekke langt mindre strøm fra nettet. I tillegg til å spare huseieren for store energikostnader, er EnergyBank med på å jevne ut det generelle energibehovet i samfunnet.

Lagerføres av Elektroskandia

Energy Bank fra Smart Energy Systems forhandles gjennom elektroinstallatører og lagerføres av Elektroskandia, Norges ledende elektrogrossist. Batterier, kabinett, kabelpakker og inverter bestilles i Elektroskandias nettbutikk og sendes til ønsket adresse etter vanlige logistikkbetingelser.

Les mer om produktet her >