} Desinfeksjon med UV-C-lys | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Desinfeksjon med UV-C-lys

Elektroskandias nettbutikk fører nå Philips Signifys UV-C-utsyr for desinfisering av luft, overflater og ikke-medisinske gjenstander.

Elektroskandia fører et utvalg Philips Signify UV-C-modeller som har blitt meget aktuelle etter at Covid-19-pandemien traff oss. UV-C inaktiverer effektivt mange virus og bakterier på direkte bestrålte områder med armaturer. Luften desinfiseres med vegg- og takmonterte enheter.

For luft , overflater og objekter
Vegg- og takmonterte desinfeksjonsenheter for luft kan benyttes med folk i lokalene ved forskriftsmessig montering. Armaturer med Philips T8 TUV-lysrør benyttes når det ikke er folk til stede for å desinfiserer overflater. Armaturene brukes derfor i kombinasjon med sikkerhetsanordninger som kontrollerer tilgang til områder under desinfeksjon. Gjenstander som verktøy, nøkler, mobiltelefon og lignende gjøres trygge i Philips UV-C-desinfeksjonskammer som også kan bestilles i Elektroskandias nettbutikk.

Mange bruksområder
I butikker brukes UV-C-desinfeksjon til å holde luft, handlevogner, hyller og disker kontamineringsfrie. Hos frisører desinfiseres kundelokaler, gulv, speil og stoloverflater. I skoler og kontorlokaler desinfiseres luft, vegger, gulv, pulter, overflater, arbeidsrom, møtesteder og korridorer. I baderom desinfiseres toaletter, vasker og speil. Det benyttes kortbølge UV-stråling på 253,7 nm (UVC). Det er viktig å følge Philips dokumentasjon, og utstyr må kun installeres av fagpersoner med kjennskap til sikkerhetskravene.