} Elektro-finansiering | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Elektro-finansiering

Alle elektro-prosjekter kan finansieres, sier Key Account Manager Bjørn Kjønås hos Elektroskandia: - Vel definerte og godt dokumenterte prosjekter får de beste finansielle løsningene, og ENØK-tiltak i definerte bygg er spesielt godt egnet.

- Vi har hatt betydelig respons på finansiering av lysanlegg, sier Key Account Manager Bjørn Kjønås hos Elektroskandia: - Våre finansielle partnere har i noen tid gitt tilbud om både leasing- og lånefinansiering. Energigevinstene ved å gå over til LED er enkelt å dokumentere, og gir helt konkrete tall om både årlige kostnader og tilbakebetalingstid. Erfaringene herifra har gitt oss kunnskapen vi trenger for å tilby finansiering av de aller fleste elektroinstallasjoner.

 

Spesielt godt egnet for finansiering

- I utgangspunktet kan alle elektro-prosjekter finansieres, fortsetter Bjørn Kjønås: - Vi ser imidlertid at vel definerte og godt dokumenterte prosjekter får de beste finansielle løsningene. ENØK-tiltak i definerte bygg er spesielt godt egnet. Finansiering av generell modernisering av en eiendomsmasse er også mulig. Det avgjørende er korrekte budsjetter og en konkret ferdigstillelsesdato.

 

Stor tillit

Key Account Manager Bjørn Kjønås avslutter med å peke på at både kunder, installatører og finanspartnere har stor tillit til Elektroskandias ordreverktøy, prosjekthåndtering og leveringspålitelighet.

- Dette er til stor hjelp for å gi et troverdig finansierbart prosjekt. Elektroskandia samarbeider blant annet med General Finans AS for å finne de beste finansieringsløsningene for elektro-installasjoner.