} Elektroskandia flytter til Minde allé 35 | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Elektroskandia flytter til Minde allé 35

1. september er det offisiell åpning av Elektroskandias nye Superstore med dobbelt så stort vareutvalg, kaffebar og kundeparkering under tak med tilgang til lading for el-bil. Utvidet åpningstid fra kl. 06.00 til 18.00 gir bedre tid til varehenting og matpauser. Dobling av vareutvalget med helt nye produktkategorier gjør at elektrikerne finner det de trenger på ett sted. Elektroinstallatører kan også ta med kundene i butikken for vise moderne og energisparende løsninger.

Elektroskandia er en av Norges ledende elektrogrossister med en solid posisjon blant elektroinstallatørene i Bergens-området. Butikken flytter nå fra Åsane til nye større lokaler sentralt på Minde for å kunne yte enda bedre service. Flere hundre elektrikere er daglig innom for å hente inspirasjon, materiell og utstyr, og for å møte kollegaer.

Superstore
- Det gamle navnet Proffmarked er historie, sier Tomas Bjørkås. Han er innesalgsleder og sier at Superstore bedre forklarer den nye satsingen. Vi skal gjøre det hyggeligere og mer effektivt å være elektriker i Bergen. Her vil de finne alt materiellet de trenger. De skal kunne få et hyggelig møtested til frokost, lunsj og ettermiddagen. Her møter de kolleger og får faglige råd av kompetent betjening.

Velkommen til visning
Det legges bedre til rette for at elektroinstallatørene kan ta med seg sin kunde til Elektroskandias Superstore. Her ser kundene de ulike designalternativene på materiell, hvilke lamper som finnes, ulike varmeløsninger, smarthus-systemer og hvordan en blir mest mulig energiøkonomisk og miljøvennlig.

Åpner den 23. august
Kunder er hjertelig velkommen allerede den 23. august til å plukke varer fra den nye butikken på Minde, da stenger butikken i Åsane. Offisiell åpning er 1. september. Det markeres med minimesse, servering, og tilbud på en rekke produkter. På grunn av smittesituasjonen kan det bli endringer. Følg med på Elektroskandia Bergens Face book-gruppe for oppdatert informasjon.

 

Elektroskandia Norge AS, Bergen.
Åpningstider kl 06:00 til 18:00 mandag til fredag.
Adresse: Minde allé 35, 5068 Bergen
Tlf: 815 59 833
Mail: bergen@elektroskandia.no 

Kontaktperson:
Tomas Bjørkås
Mob: 48288851
Mail: tomas.bjorkas@elektroskandia.no