} Elektroskandia inngår samarbeid med Smart Energy Systems | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Elektroskandia inngår samarbeid med Smart Energy Systems

Elektroskandia inngår samarbeid med Smart Energy Systems AS innen energilagring. I forbindelse med elektrifiseringen av Norge er energilagring i ferd med å bli en del av installasjonen i bolig og næringsbygg. Elektroskandia ønsker derfor å satse på dette segmentet tidlig for å ta en klar rolle som total distributør av også fornybare energiløsninger.

Jarle Pettersen som er sjef for nye forretningsområder i Elektroskandia synes det er spennende å satse på et nytt forretningsområde for Elektroskandia. Energilagring vil nå komme som helt naturlig i mange installasjoner nå som økt effekt og store prissvingninger på strøm blir en virkelighet. Det er økt fokus på å utnytte fornybar energi i samfunnet, og da er det også naturlig å lagre energi for å bruke den på fordelaktige tidspunkt i døgnet.

Daglig Leder i Smart Energy Systems er glad for å få på plass en avtale på distribusjon av EnergyBank. EnergyBank er et produkt som er rettet mot privatsegmentet og har flere anvendelsesområder. EnergyBank kan benyttes til å lagre solenergi fra tak, kan benyttes til å kjøpe strøm på tidspunkt strøm er rimelig og bruke strøm når den koster mer. En annen funksjon er nødstrøm som er aktuell i deler av landet med utfordringer i distribusjonsnettet.

EnergyBank kan også benyttes i off-grid markedet mot pumpestasjoner og lignende og i hytter uten strøm. I bygg med dårlig effekt kan også EnergyBank være en løsning for å ta effekttopper som strømnettet ikke håndterer.

EnergyBank er første produktet Elektroskandia satser på fra Smart Energy System og målet er å få på plass løsninger også som er rettet mot bygg og industri.

Les mer om produktet her >