} Elektroskandia og ABK-Qviller inngår samarbeid på varmepumper | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Elektroskandia og ABK-Qviller inngår samarbeid på varmepumper

Elektroskandia og ABK-Qviller har signert en samarbeidsavtale på varmepumper. De fleste av ABK-Qvillers luft-luft produkter blir tilgjengeliggjort gjennom Elektroskandias omfattende systemer for logistikk og lokal tilstedeværelse. Med avtalen kan faghandlere bestille og hente ABK-Qvillers produkter lokalt hos en av Elektroskandias 9 butikker og hentelagre, eller de kan få varene levert rett til lager eller byggeplass.

«Av el-grossistene ser vi at Elektroskandia er den som sterkest satser på luft-luft varmepumper og allerede betjener profesjonelle faghandlere innen segmentet. Med avtalen styrkes vår konkurransekraft ved et felles bestillingspunkt og komplette leveranser fra både Elektroskandia og oss» uttaler daglig leder i ABK-Qviller, Daniel Mark Kristensen.   

«Varmepumper og klimakjøling er et spesielt interessant område for Elektroskandia, og ABK-Qvillers omfattende produktutvalg, kalkulasjonsverktøy og system- og serviceløsninger gir en god verdi for installatøren og sluttkunden»
uttaler Seksjonsleder Forretningsutvikling i Elektroskandia Jarle Pettersen.

Lagerførte produkter vil være tilgjengelig i september/ oktober 2021.

Avtalen med ABK-Qviller, distributør av energismarte løsninger, inkluderer produkter fra kjente produsenter som TOSHIBA, SAMSUNG, BIGFOOT, TOYO med flere.