} ELKO Plus kampanje | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

ELKO Plus kampanje

ELKO Plus er det mest elegante og tidløse resultatet av 76 års erfaring som produsent av elektromateriell. Serien er selve originalen i dette segmentet, og nå har vi senket prisene på Plus-produktene i sortimentet.

Estetikk og kvalitet skal gå hånd i hånd
Kunden forventer mer av den elektriske installasjonen enn at den bare skal fungere. Den skal også sette spissen på et allerede gjennomført interiør. Det skal være funksjonelt, men også spille på lag med resten av husets stil.
ELKO Plus er som regel ditt sikreste kort, og er kanskje det som ivaretar kundens behov for kombinasjonen av markedets beste kvalitet og råeste estetikk aller best. ELKO Plus i sort er dermed alltid lurt å ha tilgjengelig i servicebilen!


Mangfoldig sortiment
Med ELKO Plus sin logiske oppbygning basert på felles teknikk og innmat,
er mangfoldet i produkter også verdt å merke seg. I sortimentet finnes brytere, stikkontakter, dimmere, ringeklokker, termostater, USB-ladere, lysbrytere og
andre komponenter som er aktuelle i et moderne hjem.
Og alle produktene finnes selvsagt i sort.
Et meget omfattende sortiment og ulike typer ELKO Plus kombinasjonsrammer for opptil seks enheter, gjør det mulig å finne lavtbyggende løsninger som ivaretar både betjeningsvennlighet og utseende for de fleste formål i en bolig.

Se vår kampanje her (gyldig til 31.03.22) >>