Nettbutikk

Industriuka 2023 er over for denne gang!

"Industriuka skal være den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia, for sammen inspireres og finne løsninger for å kunne endre verden og påvirke og endre industrien i en grønnere retning. Det er derfor vi sier Industriuka – Kraften til å endre!"

Fire gode dager i Porsgrunn er ved veis ende.
Det har vært lærerike dager, både med påfyll av faglig innhold med foredrag fra blant annet næringsminister Jan Christian Vestre, Kristin Saga fra NHO og Anniken Fægrid Damm-Larsen fra Innovasjon Norge.

Det ble diskutert høyst relevante temaer med fokus på dagens klimasituasjon og hvordan vi sammen kan bygge en industri som belyser hvilke muligheter vi har innenfor det globale energibildet, nasjonal næringsutvikling og veien mot klimapositiv industri, og sist, men ikke minst bærekraft, det grønne skiftet og grønn energi.

Det var mange gode innlegg og engasjerte lyttere.
Messa åpnet onsdag og varte ut torsdag 11. mai.
Vi sto "sterkere sammen". Onninen hadde også mange gode samtaler med kunder og leverandører, nye som gamle. Til sammen var det 150 utstillere og nesten 8000 besøkende totalt, og over 50 selskap har allerede meldt sin ankomst til Industriuka 2024.

Virkelig et vel gjennomført arrangement.
Vi møtte mange nysgjerrige ansikt som var spente på sammenslåingen mellom Onninen og Elektroskandia, og tilbakemeldingene var utelukkende positive på at dette blir en spennende reise å følge.

Vi løftet frem budskapet og fordelene ved at vi samme ble sterkere på alle områder, med bedre kompetanse, bedre logistikk, større varesortiment og vårt store engasjement i bærekraftsarbeidet. Vi hadde også med Halvor fra Sol-teamet til ES som svarte på spørsmål rundt et av våre store satsningsområder.

Onsdag var vi med på Speed Dating med blant annet Eramet og Equinor, som var et kjempespennende konsept som gir grunnlag for videre samtaler.

På kvelden var det festmiddag med underholdning, hvor samkjøringen med Elektroskandia og Onninen fikk en god start på det fremtidige sosiale samarbeidet.

En vellykket dag.
Torsdag var vi også med på Odd Cup som også var et type speed date set up, hvor vi blant annet hadde date med NLI, Weidemuller, ENRX, Ragn-Sells, Viken Fiber og Wood.

Også et spennende opplegg, der vi traff mange nye ansikter.

 Alt i alt et vel gjennomført arrangement, med mye bra faglig innhold, mange gode samtaler og flere nye bekjentskaper.

 

Vi takker for oss og sees igjen i 2024!