} Logistikkplan påsken 2019 | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Vi oppfordrer kundene våre til å benytte våre Proffmarkeder da hovedtransportørene våre har redusert frekvens på fremføring og utlevering av varer. For å unngå at sjåfør møter stengte dører hos våre kunder i påsken, oppfordrer vi til at materiell bestilles slik at levering skjer hos din mottaker senest fredag 12. april. 

Logistikkavganger sentrallager

 Fredag 12. april. Alle ordrefrister og transportavganger fra sentrallager som vanlig.

 

Mandag 15. april. Ordrefrist endret til kl.15:00. Transportavganger fra sentrallager som vanlig med unntak ingen avgang til Trøndelag for normalt stykkgods og ingen avgang til Hordaland for leveringer på natt.

 

Tirsdag 16. april: Ordrefrist endret til kl.15:00. Transportavganger fra sentrallager som vanlig med unntak ingen avgang til Trøndelag for normalt stykkgods og ingen avgang til Hordaland for leveringer på natt.

 

Onsdag 17. april: Ordrefrist endret til kl. 12:00. Transportavganger fra sentrallager som vanlig med unntak ingen avgang til Hordaland for leveringer på natt.

 

Tirsdag 23. April: Alle ordrefrister og transportavganger som vanlig.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med din selger, vårt lokale Proffmarked eller på vårt Servicesenter tlf. 815 44 200.