Nettbutikk

Mulige konsekvenser som følge av streik

Streik

Etter brudd i forhandlingene mellom NHO og LO/YS er 25.000 arbeidstakere tatt ut i streik fra mandag 17. april. Dersom partene ikke kommer til enighet blir ytterligere 16.000 arbeidstakere tatt ut i streik fra fredag 21. april.
Hva kan dette potensielt bety for deg som kunde hos Elektroskandia? 
De ansatte i Elektroskandia er ikke tatt ut i streik. Det betyr at vårt lager og alle butikker holder åpent som normalt.

 

Vareleveranser
Dersom streiken fortsetter vil derimot utgående distribusjon rammes fra fredag 21. april.  Vi er varslet fra Schenker og PostNord at dette berører våre leveranser som går via terminal.

Vi arbeider nå aktivt med å redusere konsekvensene, men ser at dette kan føre til at leveranser må kjøres på andre ruter og dermed bli noe forsinket. Spesielt gjelder dette:

  • Leveranser til Nord-Norge
  • Nattleveranser på Østlandet


Våre butikker er et godt alternativ i denne situasjonen. Dette betyr at vi har fullt vareutvalg som vanlig og det går også helt fint å hente dine varer der. Finn din lokale butikk her.

Vi arbeider også mot våre leverandører for å kartlegge konsekvensene ved levering av skaffevarer.

Forsinkelser som følge av lovlig streik regnes som Force Majeure.

 

Retur og reklamasjon
Henting av varer for retur og reklamasjon er foreløpig satt på vent. Vennligst kontakt vårt kundesenter på 815 44 200 for mer informasjon ved behov.

Vennligst kontakt din kundeansvarlig eller vårt kundesenter på 815 44 200 ved eventuelle spørsmål.

Vi beklager ulempen det måtte medføre og ber om forståelse for situasjonen.