} Multifix veggbokser fra Schneider Electric™ | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Multifix veggbokser fra Schneider Electric™

Den nye serien Multifix veggbokser fra Schneider Electric er spesialdesignet for rask og enkel installasjon, samtidig som den tar hensyn til miljø i form av materialvalg og effektivisering av forpakning.

- Den nye generasjonen Multifix veggbokser er en forbedring av en tidligere modell og resultatet av flere års utvikling med fokus på effektivitet og reduksjon av installasjonskostnader, sier Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric.

- Multifix gir et komplett sortiment som viderefører og utvider eksisterende funksjonalitet fra tidligere veggbokser, og vi har lagt til egenskaper som markedet har etterspurt. Det er for eksempel blitt enklere å fjerne og legge til tilbehør og bygge sammen forskjellige veggbokskombinasjoner og de er blitt lettere å montere.

Tilfredsstiller de mest krevende behov
Multifix veggbokser er utviklet for nordiske mellomstore og store bygg, og tilfredsstiller de mest krevende brukerne med sine innovative egenskaper.

- Multifix er utviklet med innovasjon i fokus ikke bare for dagens installasjoner, men også morgendagens løsninger. De nye installasjonsboksene er designet for å gi en mer effektiv arbeidsflyt og passer perfekt sammen med alle komponentene fra Schneider Electric som kan monteres i veggboks, sier Løkken.

Skreddersydde funksjoner
Multifix serien har et innovativt design konstruert for å tilpasse spesifikke krav. Dette gjør det mulig å skreddersy veggboksens funksjon på en enkel og brukervennlig måte. 

- Med et stort tilbehørssortiment kan du kombinere enkeltbokser og dobbeltbokser akkurat som du vil, og med forskjellige rørinnføringer som dobbel, trippel, flex og 25 mm blir alle behovene dekket for en komplett installasjon. I tillegg er det forskjellige utforingsringer, reserveskruer og festeutstyr tilgjengelig, sier Løkken.

Boksene har integrert skjøtestykke, stenderfeste uten pigger (stålstender), og alle rørinnføringer tilbyr inngang for rør på 16 mm eller 20 mm. Rørinnføringer og tilbehør fjernes og monteres enkelt uten verktøy.

- Det er enkelt å åpne blindsidene ved hjelp av en hammer eller med baksiden av en skrutrekker og skruring med bitsfeste i lokket gir rask og enkel håndtering, presiserer Løkken og avslutter: Multifix kan monteres i flere typer vegg som lettvegger, brannklassifiserte vegger opp til EI90, og innstøpte bokser for betong.

Elnummer: 1280521-1280585 

Se alle Multifixproduktene i nettbutikken.

PDF Katalog med trykkbare elnummer.

Se produktene på Schneider Electric sin nettside se.com/no/multifix.