} Nye trucker til Elektroskandia sitt hovedlager på Langhus | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Nye trucker til Elektroskandia sitt hovedlager på Langhus

Elektroskandia har nå signert en flåteavtale på til sammen 39 nye trucker fra Jungheinrich.

Vi er stolte over at vi nå har fått på plass en avtale som sikrer at Elektroskandia Norge AS opprettholder god drift og driftsstabilitet. Avtalen med Jungheinrich mener vi gjør akkurat dette. Elektroskandia Norge er en del av det internasjonale konsernet, Rexel hvor vi har konsernavtale med flere leverandører av truckutstyr. Vi mener den beste løsningen for vår drift var å gå inn i dette samarbeidet med Jungheinrich.

Det er viktig for oss at også de som skal bruke truckene har fått deltatt i selekteringen. Ansatte og ledelsen var enstemmig i valget av Jungheinrich.

Jungheinrich er en av verdens største truckleverandør som tilbyr, i tillegg til alle typer trucker, komplette løsninger innen lager og logistikk, programvare for lagerstyring og automatiske trucker. I Norge omsetter de for ca 400 millioner kroner i året og har 140 ansatte.

I tillegg til salg har de en utleieflåte på mer enn 900 trucker, gjennomsnittlig under ett år gamle og brukte trucker som er nyrenoverte. Jungheinrich ble grunnlagt i 1953, og startet i Norge allerede i 1969.