} Samleleveranser lønner seg | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Samleleveranser lønner seg

Vi jobber målrettet med fokus på miljøet i hele verdikjeden. Elektroskandia ønsker derfor å fremme samleleveranser til kunder.

Klimaet er i endringer. I følge FNs Klimarapport så må utslippene reduseres med  mer enn 40 % innen 2030 for å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader. Vi må alle gjøre hva vi kan for å redusere utslippene. Elektroskandia ønsker derfor å fremme samleleveranser til kunder. Det betyr bedre utnyttelse av transportmidler med følgende lavere drivstofforbruk og lavere CO2-utslipp. Dette bidrar til redusert energiforbruk i hele verdikjeden. Små fraktleveranser har derfor fått ett miljøtillegg. Les mer om dette i våre leveringsbetingelser.

Kort fortalt:

Leveranser med verdi mindre enn kr 1.500,- (fakturabeløp) på samme leveransested pr. dag vil derfor bli belastet et miljøtillegg på kr 250. Dersom leveransen på samme dropp/sted består av flere ordrer, men ikke overstiger samlet kr 1.500, vil miljøtillegget belastes kun en av ordrene. Hvis samlet leveranse har en verdi på mer enn kr 1.500 (fakturabeløp) vil det ikke bli belastet miljøtillegg uavhengig av antall ordrer. Det beregnes ikke miljøtillegg på varer som Kjøper selv plukker i ES Proffmarkeder.