} SG Install - Ny materiellserie med verktøyfri installasjon | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

SG Install - Ny materiellserie med verktøyfri installasjon

SG Armaturen lanserer komplett materiellserie med patentsøkte koblingsklemmer for enklere og raskere installasjon. Nå på lager hos Elektroskandia.

SG Install består av brytere, stikk, spesialmateriell, universal- og takbokser. Her får installatøren alt materiellet til et bygg i sort hvitt eller sort farge, sier salgsdirektør for Norden Erik Nordermoen i SG Armaturen:

- Kabeltilkobling gjøres etter våre beregninger ca 15 % raskere med de helt unike SG-klemmene. Du ser med et øyekast at alle lederne er forsvarlig koblet. Klemmene er solide, store fargekodet og lukkes/åpnes uten verktøy.

- Alle innfelte brytere har to blindklemmer og avtakbare festeklips. Du slipper å bestille ekstra klips når brytere settes i systemrammer. Det sparer tid, penger og miljøet.

- Hver enkelt stikk eller bryter pakket i hvert sin rom i esken, godt og ripefritt egnet for servicebilen.

- Materiell er laget i halogenfritt gjennomfarget polykarbonat som beholder sin elegante form og farge år etter år. Polykarbonat er i tillegg slagfast og ideelt for lokaler med stor mekanisk slitasje slik som barnehager og skoler.

- Komplett sortiment i hvit og sort gjør at hele huset får samme elegante materielldesign. Alt materiell er i norsk standard slik at det er enkelt å rehabilitere.

- Lanseringen av den nye materiellserien er en viktig satsing for SG, og det er med glede vi ser den gode responsen fra hele bransjen. SG har alltid stått for kvalitet, og det gjenspeiles i materialer, unike koblingsklemmer og meget elegant design, avslutter salgsdirektør for Norden Erik Nordermoen i SG Armaturen.

Se katalog med SG-instalasjonsprodukter her >>