} Tjen på det grønne skiftet | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Tjen på det grønne skiftet

Sunnfjord Elektro har fått levert et 96 000 kWt solstrømanlegg, komplett med 800 kvadratmeter solceller, konvertere, kabler og materiell.

Solcelleanlegget er eksempel på hvordan Elektroskandia leverer komplette utstyrsleveranser til det grønne skiftet. Ved å samarbeide med store aktører innen vind-, sol- og vannkraft legger Elektroskandia til rette for at elektroinstallatørene får sin del av de lukrative oppdragene.

Krav til bærekraft gir nye oppdrag
Sunnfjord Elektro AS er miljøfyrtårn og medlem av El-proffen som også har klare miljømål. I denne leveransen har hele verdikjeden fra produsent via Elektroskandia og installatør fokus på bærekraft og løsninger med lavt klimaavtrykk.

Hvordan kan Elektroskandia hjelpe deg?
Det grønne skifte gir hele bransjen flere ben å stå på. I tillegg til sluttkunden Førde Vulk har Sunnfjord Elektro flere potensielle solcelleprosjekter. Hvordan er det for deg og din installatørbedrift? Kontakt oss så tidlig som mulig i tilbudsprosessen, så kan vi hjelpe deg til de beste og mest lønnsomme løsningene.

20 % av energibehovet dekkes med solceller. Tilbakebetalingstiden er mellom 12 og 15 år. Med en levetid på 30 år er dette solcelleanlegget en god investering for kunden, og oppdraget har gitt Sunnfjord Elektro en betydelig omsetning.