} Unica System+ gulvbokser fra Schneider Electric™ | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Unica System+ gulvbokser fra Schneider Electric™

Unica System+ gulvboksserie er utviklet for tøffe gulvmiljø der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer. Gulvboksene kommer i størrelsene M, L og XL for 4 til 12 moduler, og er en komplett serie som inkluderer lokk, monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med kabelutganger, og strekkavlastningsutstyr.

Gulvboksene gir enkel tilgang på strøm og tilkobling der det trengs, og har tilnærmet samme størrelse (høyde, bredde, lengde) som Schneider sin utgående serie OptiLine 50. Metallgulvboksen har IP-grad 24, mens plastboksene har IP-grad 20. De er også fullt kompatible med Unica installasjonsmateriell, som er Schneider sin nye serie installasjonsmateriell bygget i 45x45 størrelse. Denne serien brukes til både gulvbokser, OptiLine 45 veggkanaler og grenstaver, og sørger dermed for at det blir mindre svinn.

Alle gulvbokser leveres med monteringsramme og strekkavlastningsutstyr, og har ingen faste deler som kan bryte og lukke seg automatisk. For eksempel går ikke jordingen i stykker selv om lokket løsner.

Gulvboksene kommer i tre forskjellige design med fire konfigurasjoner på 4, 6, 8 eller 12 moduler. Med forseglet lokk kan de brukes til montering av innstøping, og solide lokkhengsler bidrar til økt robusthet, samt kabelgjennomføring laget av gummi for bedre slitestyrke. Gulvboksene kommer i 3 justerbare høydenivåer, og med sikker låsing. Schneider har i tillegg lansert 3 nye innstøpningsbokser som er tilpasset Unica System+ serien sine gulvbokser.

Gulvboksene har en lokkdybde på 6 mm (plast) og 15mm (metall) med utsparing for åpning av lokket, og omfatter monteringsrammer med bakboks og tilbehør, og kabelutgang med strekkavlastning i hvert hjørne. Kabelutløp av gummi kan bestilles som reservedel, og lås sørger for at monteringsrammen sitter fast.

Gå til Unica System+ gulvbokser i nettbutikk >