} Din digitale selger | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Din digitale selger - tilpasset nettbutikkløsning til din bedrift

Bli din egen nettbutikksjef!
Nettbutikken er i ditt navn og du velger produktsortiment, setter utpris og beregner installasjonstid.
Resten ordner Elektroskandia.

Nå kan din installatørbedrift få egen nettbutikk

Gjennom Elektroskandia får du som installatør satt opp din helt egne og unike nettbutikk som er rettet mot forbrukere. Du velger selv sortimenter fra en meny, og bestemmer påslag og pris på installasjon. Elektroskandia drifter det tekniske og formilder betaling. Varene sendes direkte fra Elektroskandias lager til deg eller direkte til kundene. Tid for installasjon av-tales direkte mellom din installasjonsbedrift og kunden.

Din Digitale Selger

Konseptet kalles ”Din Digitale Selger” og er tilgjengelig for elektroinstallatører etter avtale med Elektroskandia. Slik kan din installatørbedrift få en fortjent andel av internetthandelen mot vanlige forbrukere, det vil si dine privatkunder. I din nett-butikk kan dine kunder enkelt se, lese om og bestille dine produkter og tjenester.

Kunden bestiller, du følger opp

Når kunden har bestilt materiell og installasjon i din nettbutikk får du en e-post med alle opplysninger fra Elektroskandia. I tillegg får kunden e-post som bekrefter handelen og lovpålagt informasjon. På grunnlag av e-posten tar du kontakt med kunden, avtaler tid for installasjon og får tilleggsinformasjonen du ønsker. Varene sendes automatisk til installatørens forret-ningsadresse over natten med vanlige logistikkforbehold. Når kunden har godkjent installasjonen aktiviseres betalingen.

Du er din egen butikksjef

Nettbutikken er i ditt navn og du velger produktsortimentet, setter utpris og beregner installasjonstid. Resten ordner Elektroskandia.

For en forholdsvis liten leiesum per år setter Elektroskandia opp en nettbutikk for deg. Sammen finner vi et ledig domene-navn om du ikke har fra før, vi setter inn din logo, et bilde og en kort presentasjonstekst. Vi legger også inn all nødvendig forbrukerinformasjon som loven krever.


Produktvalg og prising

I din administrator velges produktpakkene som skal i nett-butikken. Den reelle prisen du betaler legges automatisk inn i ditt system. Du velger påslag og hva montering og reise skal koste. Dette legges sammen, og pakkeprisen vises som én sum i nettbutikken. Eksempel er downlightpakke med dim-mer. Kunden velger antall kvadratmeter fra en glider og får pakkeprisen presentert.

Når du får en ordre:

1. Kunden klikker på kjøp og kortbetalingen blir reservert av betalingsformidleren Nets.
2. Du får melding fra Elektroskandia med alle nødvendige opplysninger for å kunne ta kontakt med kunden. Du avtaler installasjon og sjekker praktiske forhold som åpent eller skult anlegg, takkonstruksjon ol.

Viktig: Dersom det ikke er mulig å gjennomføre leveransen av tekniske eller økonomiske grunner kan ordren slettes, og du kan ta direkte kontakt med kunden for å avtale et alterna-tiv. Betalingsreservasjonen på kundens kort slettes. 

3. Varene sendes fra Elektroskandia, enten til deg eller direkte til kunden etter avtale. Du installerer på vanlig måte.
4. Kortbelastningen gjennomføres og du får oppgjør direkte fra betalingsformidleren Nets minus formidlingsgebyr. Materi-ellet som Elektroskandia har sendt ut i fra ordren faktureres som vanlig.

Om du har en nettside allerede

Fortsett gjerne å bruke din egen hjemmeside. Linker til nett-butikken legges til med symbol på hjemmesiden, og det er smart å ha bannere med pristilbud som linker til butikken. Forbrukeren vil oppfatte at dette er din nettbutikk, og ser ikke Elektroskandia noe sted selv om den kjøres fra vår server.
Elektroskandia sørger for at nettbutikken alltid vises perfekt på både smarttelefoner, nettbrett og PCer. Du slipper store datakostnader samt alt rutinearbeidet med å vedlikeholde priser, data og produktbilder. Elektroskandia sørger også for at personvernet til dine kunder er ivaretatt etter lovverket.

Kunden handler mens du jobber eller har fri. Varer sendes fra Elektroskandias lager til din installatøradresse eller direkte til din kunde.

Nettbutikken er i ditt navn og du velger produktsortimentet, setter utpris og beregner installasjonstid. Resten ordner Elektroskandia.

Høres dette interessant ut, ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Hva heter hovedstaden i Norge?