ES magasin

Norges største uavhengige kabellager

På Moss innlandshavn står kabeltromler fra ledende leverandører og utgjør det største kabellageret i landet.

Nå kan din installatørbedrift få egen nettbutikk!

Gjennom Elektroskandia får installatørbedrifter satt opp sin helt egne unike nettbutikk som er rettet mot forbrukere. Installatøren bestemmer selv sortiment, påslag og pris på arbeid. Elektroskandia drifter det tekniske og sender automatisk varer.

Spesialprodukter for vindkraft

Elektroskandia har vært aktiv partner i flere banebrytende vindkraftprosjekter, og bidratt til kortere anleggstid og materiellbesparelse. Resultatet er spesialtilpassede produkter og logistikkløsninger som er med på å gjøre vindkraft til bærekraftig energiproduksjon.

Prefabrikkerte boligskappakker

Bruk din tid mer lønnsomt! Velg prefabrikkerte boligskappakker hvor alle automater og øvrig utstyr er ferdig montert og koblet.

Installatørenes solcellepakker

Elektroskandia inviterer Norges installatører til å være med på solcellefesten. Ved å tilby standardpakker og et enkelt registreringssystem kan alle trygt og sikkert levere solcelleanlegg med hjelp fra Elektroskandia og samarbeidspartnere.

LED lysarmaturer sparer over 50% energi

Da Elektroskandia skulle flytte sentrallager og administrasjon til nye lokaler på Langhus ble det raskt klart at alt lys skulle være LED. Glamox fikk oppdraget med å levere en løsning som ville redusere effektbehovet til lys fra 166 til 58 kW i forhold til konvensjonelle lysrørarmaturer.

Økt vedlikeholdsbehov for fibernett

Fokuset på fiber rettes ofte mot nyinstallasjoner, men med fibernett som nærmer seg 20- og 30-årene melder behovet for vedlikehold seg.

LED- rehabilitering av klasserom

Nå er det på tide å planlegge sommerferien. Når elevene har fri er det fritt frem for installatører som vil ta den lønnsomme lysrehabiliteringen. Her ser du eksempel på en teknisk lysberegning som legges til grunn for tilbud til skoleledelsen og byggeier.

Fremtidsrettede ladeløsninger

Elektroskandia lanserer komplette systemløsninger for elbillading hjemme, i fellesgarasjer og på offentlige steder.

Nøkkelferdig solstrøm

Du kan enkelt installere solcelleanlegg på boliger og hytter med Elektroskandias pakkeløsninger som består av solcellepanel, omformer og utstyr.