} ES Magasin | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

ES magasin

Best på varetilgjengelighet

Kunder av Elektroskandia skal kunne forvente så nær 100 prosent tilgang til lager-førte varer som mulig. Se hvordan kompromissløse rutiner sikrer at du får utstyret du trenger fra Elektroskandias enorme spekter av e-verksprodukter.

Turboleveranse

Følg 33 tonn med sjøkabel fra Barcelona til Trondheim på under fem dager. For å nå spesialskipet for kabellegging ble Elektroskandia satt på en logis-tikkprøve få andre kunne ha bestått.

Ny hovedkatalog

Til dere som har savnet den trykte hovedkatalogen: Et av Norges viktigste oppslagsverk er  tilbake! 

Chat med kundesenteret

Velg chat i kommunikasjonen med kundesenteret om du foretrekker å bruke tastaturet på PC-en eller mobiltelefonen. På chat vil du møte de samme som tar telefonen om du ringer.

Senk kostnadene

Sikre lønnsomheten i prosjekt-er ved å bruke effektiviserende tjenester fra Elektroskandia. Få en skreddersydd logistikk som sparer deg for kostnader fra materiellet bestilles og til det er i montørens hender. Sørg for at dine folk gjør det de er best til, og la Elektroskandia legge alt til rette.         

Kurs hos Elektroskandia

Meld ansatte på lovpålagte og frivillige kurs for økt sikkerhet og bedre lønnsomhet i regi av ES Kompetanse. Kursene avholdes på faste datoer og steder, etter avtale og etter interesse lokalt og bedriftsinternt. 

Bedre arbeidsmiljø med LED-belysning

Orkla Foods Norge i Rygge i Østfold har foretatt oppgradering av belysningen i flere år. Belysningen i de store lagerlokalene i Iduns fabrikk er oppgradert til LED og den intelligente løsningen GreenWarehouse.

Billading i fellesgarasjer

Når en installatør skal installere billadere i en fellesgarasje, for eksempel i et borettslag, står valget mellom kabelfordeling eller et modulært skinnesystem. Hva lønner seg når?

Norges største uavhengige kabellager

På Moss innlandshavn står kabeltromler fra ledende leverandører og utgjør det største kabellageret i landet.

Spesialprodukter for vindkraft

Elektroskandia har vært aktiv partner i flere banebrytende vindkraftprosjekter, og bidratt til kortere anleggstid og materiellbesparelse. Resultatet er spesialtilpassede produkter og logistikkløsninger som er med på å gjøre vindkraft til bærekraftig energiproduksjon.

Prefabrikkerte boligskappakker

Bruk din tid mer lønnsomt! Velg prefabrikkerte boligskappakker hvor alle automater og øvrig utstyr er ferdig montert og koblet.

Installatørenes solcellepakker

Elektroskandia inviterer Norges installatører til å være med på solcellefesten. Ved å tilby standardpakker og et enkelt registreringssystem kan alle trygt og sikkert levere solcelleanlegg med hjelp fra Elektroskandia og samarbeidspartnere.

LED lysarmaturer sparer over 50% energi

Da Elektroskandia skulle flytte sentrallager og administrasjon til nye lokaler på Langhus ble det raskt klart at alt lys skulle være LED. Glamox fikk oppdraget med å levere en løsning som ville redusere effektbehovet til lys fra 166 til 58 kW i forhold til konvensjonelle lysrørarmaturer.

Økt vedlikeholdsbehov for fibernett

Fokuset på fiber rettes ofte mot nyinstallasjoner, men med fibernett som nærmer seg 20- og 30-årene melder behovet for vedlikehold seg.

LED- rehabilitering av klasserom

Nå er det på tide å planlegge sommerferien. Når elevene har fri er det fritt frem for installatører som vil ta den lønnsomme lysrehabiliteringen. Her ser du eksempel på en teknisk lysberegning som legges til grunn for tilbud til skoleledelsen og byggeier.

Fremtidsrettede ladeløsninger

Elektroskandia lanserer komplette systemløsninger for elbillading hjemme, i fellesgarasjer og på offentlige steder.

Nøkkelferdig solstrøm

Du kan enkelt installere solcelleanlegg på boliger og hytter med Elektroskandias pakkeløsninger som består av solcellepanel, omformer og utstyr.