} Installatørenes solcellepakker | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Installatørenes solcellepakker

Elektroskandia inviterer Norges installatører til å være med på solcellefesten. Ved å tilby standardpakker og et enkelt registreringssystem kan alle trygt og sikkert levere solcelleanlegg med hjelp fra Elektroskandia og samarbeidspartnere.

- Det er viktig å senke terskelen for å kunne levere solcelleanlegg, eller solstrøm som er navnet mange foretrekker i dag, sier Kjell Eirik Tengesdal. - Vi har satt sammen fire systemløsninger som treffere 90 % av markedet for solstrøm til eneboliger og hytter. Løsningene består av solceller, omformer, eventuelt batteri og annet nødvendig utstyr bortsett fra festebeslag. Solcellenes festemetode er avhengig av takbelegg, og våre partnere har meget gode løsninger for alle vanlige norske taktyper.

Et voksende marked

- Solstrøm er nå et modent og reelt marked, fortsetter Tengesdal. Utstyret ligger på en stabil lav pris og ENOVAs støtteordninger dekker en betydelig andel av investeringen. AMS-målere åpner i tillegg for salg av strøm, noe som ytterligere er en motivasjon for investering i solstrøm. Vi forventer også en sterk økning i bevissthet rundt solstrøm. Det er store aktører som vil drive omfattende markedsføring, og vi ønsker at installatørene skal ta oppdrag, spesielt fra sin faste kundebase. Er du den lokale installatøren, er det du som skal levere solstrømanlegget. Med våre pakkeløsninger og støtte blir det mulig.

 

Hele Norge kan ha solstrøm

Kjell Eirik Tengesdal understreker at solcellepakkene egner seg for hele Norge. - Om taket ikke er nordvendt så kan det ha solcellepanel. Som eksempel har vi 2200 soltimer helt sør i Norge og 1800 timer helt nord. Forskjellen er med andre ord ikke så stor. Det mange derimot ikke tenker over, er at beliggenheten avgjør om anlegget gir maksimal effekt om formiddagen, midt på dagen eller ettermiddagen. Et batterianlegg utjevner dette om det er behov.

 

Ta kontakt om du har en solstrømkunde

- Skulle du som installatør ha en kunde som viser interesse for solstrøm så ta kontakt med Elektroskandia, sier Tengesdal. - Vi gir deg link til et enkelt skjema som fylles ut, og som gir oss grunnlag til å anbefale solcellepakken som gir ønsket effekt. Pakkeløsningen har ett elnummer og en konkurransedyktig pris som gjør løsningene svært attraktive.

Elektroskandia åpner solstrømmarkedet for alle som ønsker å være med på solcellefesten ved å tilby pakkeløsninger, forenklet prosjektering og støtte.

 

Ønsker du mer informasjon om solceller, ta kontakt.