Nettbutikk

Nå kan din installatørbedrift få egen nettbutikk!

Gjennom Elektroskandia får installatørbedrifter satt opp sin helt egne unike nettbutikk som er rettet mot forbrukere. Installatøren bestemmer selv sortiment, påslag og pris på arbeid. Elektroskandia drifter det tekniske og sender automatisk varer.

Konseptet kalles "Din digitale selger" og er nettbutikk til din bedrift! Dermed kan din installatørbedrift få en fortjent andel av netthandelen mot vanlige forbrukere, det vil si dine privatkunder. I nettbutikken kan dine kunder enkelt se, lese om og bestille dine produkter og tjenester.

Kunden bestiller, du følger opp

Når kunden har betalt materiell og installasjon i din nettbutikk (det vil si at Nets har lagt inn en reservasjon på betalingskortet til kunden) får du en e-post med alle opplysninger fra Elektroskandia. I tillegg får kunden e-post som bekrefter handelen og lovpålagt informasjon. På grunnlag av e-posten tar du kontakt med kunden, avtaler tid for installasjon og får tilleggsinformasjonen du ønsker. Varene sendes automatisk til installatørens forretningsadresse over natten med vanlige logistikkforbehold. Du får direkte oppgjør fra betalingsformidleren Nets og vanlig materiellfaktura fra Elektroskandia.

Slik får du nettbutikk

For en forholdsvis liten sum per år setter Elektroskandia opp en nettbutikk for deg. Sammen finner vi et ledig domenenavn om du ikke har fra før, vi setter inn din logo, et bilde og en kort presentasjonstekst. Vi legger også inn all nødvendig forbrukerinformasjon som loven krever.

 

Produktvalg og prising

Du velger produktpakkene som skal i nettbutikken fra en oversikt som kun du ser, og den reelle prisen du betaler legges automatisk inn i ditt system. Du velger påslag og hva montering og reise skal koste. Dette legges sammen, og pakkeprisen vises som én sum i nettbutikken. Eksempel er downlightpakke med dimmer. Kunden velger antall kvadratmeter fra en glider og får pakkeprisen presentert.

 

Om du har en nettside allerede

Fortsett gjerne å bruke din egen hjemmeside. Linker til nettbutikken legges til symbol på hjemmesiden, og det er smart å ha bannere med pristilbud som linker til butikken. Forbrukeren vil oppfatte at dette er din nettbutikk, og ser ikke Elektroskandia noe sted selv om den kjøres fra vår server.

 

Elektroskandia drifter nettbutikken

Du kan konsentrere deg om din vanlige drift. Elektroskandia sørger for at nettbutikken alltid er oppdatert slik at den vises perfekt på både smarttelefoner, nettbrett og PCer. Du slipper store datakostnader samt alt rutinearbeidet med å vedlikeholde priser, data og produktbilder. Elektroskandia sørger også for at personvernet er ivaretatt etter lovverket.