} Nøkkelferdig solstrøm | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Nøkkelferdig solstrøm

Du kan enkelt installere solcelleanlegg på boliger og hytter med Elektroskandias pakkeløsninger som består av solcellepanel, omformer og utstyr.

For at du skal føre deg trygg på levering av solstrøm har Elektroskandia satt sammen pakkeløsninger og salgsstøtte. Elektroskandia og samarbeidspartnere bidrar under hele prosessen fra du mottar en forespørsel på et solstrømanlegg til anlegget er ferdig installert.

Pakker for boliger og hytter

Alle bygg har ulike forutsetninger. Hvilke løsninger som velges er avhengig av blant annet takunderlag, konstruksjon, størrelse og beliggenhet. Elektroskandia har et enkelt skjema som fylles ut, og som sikrer at du får alle opplysninger som er nødvendig for å gi en riktig pris.Elektroskandia og samarbeidspartnere kan bistå med energiberegning av anlegget.

Støtteordninger

Det finnes en rekke støtteordninger i regi av Enova og kommuner som er under stadig endring. Sjekk alltid om det er støtteordninger som gjelder ditt anlegg. 

Beregn god tid

Kartlegging-, beregnings- og søkeprosser tar tid. En må også beregne noe leveringstid på komponenter dersom paneler og omformere må bestilles fra produsenter i utlandet. Skal en selge strøm tilbake til nettselskapet må det være installert en AMS strømmåler. Alle strømkunder skal ha fått installert en slik måler innen 1. januar 2019.

Solcellepaneler, likeretter og eventuelt batteri

Solcellene gir likestrøm til en omformer som lager 230 eller 400V vekselstrøm. Ønskes jevn strømforsyning så kan strøm mellomlagres i et batteri som inngår i en av pakkeløsningene. Selv installatører som ikke har erfaring med solcelleanlegg kan trygt tilby nøkkelferdig solstrøm fra Elektroskandia.