} Ny hovedkatalog | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Ny hovedkatalog

Til dere som har savnet den trykte hovedkatalogen: Et av Norges viktigste oppslagsverk er  tilbake! 

Tilbakemeldingene vil avgjøre om det blir årlige utgivelser, men nå er hovedkatalogen tillbake! Det legges stor vekt på at oppdelingen følger den etablerte suksessformelen som gjorde tidligere kataloger til bransjens mest brukte oppslagsverk.

Bruk det du trives best med

I en tid hvor Elektroskandia hovedkatalog finnes både i nettbutikken og på smarttele-fonen, vil den trykte utgaven bli et ekstra alternativ. Mange trives bedre med å bla i en trykt katalog, og det er faktisk raskere å finne fram i mange tilfeller. Spesielt der en ikke helt vet hva en leter etter og ønsker å få presentert alle alternativene, er browsing på katalogsidene raskere enn noe annet.


Bruk både data og katalog

Da vi sluttet å gi ut katalogen for noen år siden kom det noen tilbakemeldinger. Fellesnevneren var at kunder som bestilte i nettbutikken likevel hadde katalogen framme på pulten. Den fordelen denne kombinasjonen utgjør, er det vi sikter på med nyutgivelsen. Katalogen blir som en ekstra informasjonskilde. Her kan du slå opp uten å avbryte det du driver med på PCen.

Du kan også benytte katalogen elektronisk og ved å trykke på elnummer kan du legge varen direkte i handlekurven i nettbutikken.

Klikk her for elektronisk versjon av katalogen