} Økt vedlikeholdsbehov for fibernett | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Økt vedlikeholdsbehov for fibernett

Fokuset på fiber rettes ofte mot nyinstallasjoner, men med fibernett som nærmer seg 20- og 30-årene melder behovet for vedlikehold seg.

Fibernett er ikke vedlikeholdsfrie. Dette er noe en spesielt merket i Nord-Norge, som faktisk var tidligere ute med fiberutbygging enn de store befolkningsesterne. I regionen er det også ofte brukt fibernett på stolpe, og vind og vær gir mekanisk slitasje. Utskifting av skadede fiber er vanligvis enkelt om fiberrørene er i rimelig god stand, og der de henger i luft er det greit. Det mest typiske er kanskje at alle former for konstruksjoner forekommer i jord og luft, og det er her Elektroskandias komplette fibersortiment virkelig kommer til sin rett.

Fiberlager i Bodø

I forbindelse med Proffmarkedet i Bodø har Elektroskandia valgt å lagerføre er stort antall fibervarianter, fiberrør og fibermateriell. Det gir kort vei til markedet og stemmer bra med satsingen på vedlikehold- og servicemarkedet som nå vokser frem 

Sentrallager med stor kapasitet

Til de større prosjektoppdragene og utfordrende beredskapsleveranser lagerfører Elektroskandia store mengder materiell på sentrallageret. 

Sortiment under konstant evaluering

Produktutviklingen har kommet en lang vei siden de første fibernettene ble lagt. Dagens fiberprodukter tilbyr større overføringskapasitet, raskere montering og lengre forventet levetid til en lavere pris. Derfor vurderer Elektroskandia hele tiden hva som legges til lager og tilbys utbyggere fra standardsortimentet.

Elektroskandia lagerfører fiber og fiberrør på sentrallageret og har et spesielt lager i Bodø for å møte lokal etterspørsel.