Nettbutikk

Elektroskandia FAGMESSE nord-Rogaland 2019 - der fagfolk møtes!

Du inviteres herved til Nord-Rogalands største elektrofagmesse som arrangeres tirsdag 5. november på Karmsund Videregående Skole i Haugesund.
Møt ca 40 utstillere som henvender seg til hele elektrobransjen. Utstillerne har lovet oss stort engasjement og gleder seg til å ta imot deg og dine medarbeidere.

Du har nå en gylden mulighet til å oppdatere deg på det aller siste av nye produkter og løsninger fra våre leverandører.
Ved å avlegge messen et besøk, har du muligheten til å få med deg det siste av nyheter i markedet og i bransjen. I en konkurranseutsatt bransje i stadig utvikling er det viktig å holde seg oppdatert på produktutvikling og effektive løsninger.

Som en nyhet arrangerer vi gratis halvdagsseminar med spennende og nyten-kende løsninger relatert til energisparing og økonomisk smartness.
Så sett av tid til en hyggelig ettermiddag med faglig påfyll og god mat! Fagmessen blir arrangert i skolens gymsal. «Matbong» utleveres ved registrering i Elektroskandias gjestebok. Utover dette kan du også ta del i våre minikurs under messen.

Vi ønsker hjertelig velkommen og ser fram til å møte deg!

 

Påmelding 

Klikk på bildet for å se hele invitasjonen.