} Om oss | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Forpliktende partnerskap. Gode markedsplasser

Vi leverer produkter og tjenester til markedene e-verk, industri og installasjon. Elektroskandia fører produkter fra de beste produsentene i tillegg til de rimeligere alternativene. Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan vi tilby.

Tilgjengelighet gjennom gode markedsplasser

  • Gode logistikkløsninger der kundene får levert til avtalt tid og på avtalt sted
  • Etablering av gode markedsplasser med salgspersonell inne og ute, varebestilling, 24 timers e-handel, produktkataloger og kampanjer
  • Produkter fra de beste produsentene som sikrer god kvalitet, i tillegg til de rimeligere alternativene
  • Kundeunike løsninger
  • Kan ta ansvar for kunders innkjøp-, logistikk- og lagerhåndtering fra A til Å

Våre generelle leveringsbetingelser

Side for leveringsbetingelser >

Våre kjerneverdier

Levere den beste kundeopplevelsen, stå sammen for suksess, oppmuntre til innovasjon og engasjere ansatte til å utvikle seg.

Rexel

Rexel er den ledende distributøren i verden av elektrisk utstyr og betjener kundesegmentene: industri, offentlig og det private markedet.

Samfunnsansvar

Elektroskandia handler i samsvar med ILOs åtte kjernekonvensjoner vedrørende organisasjonsfrihet samt forbud mot barnearbeid, diskriminering og tvangsarbeid.

Jobb i Elektroskandia

Velkommen til vår karriereportal. Her kan du sende inn søknad på en av våre ledige stillinger.

Vårt kvalitetsarbeid

Elektroskandia skal være en strategisk partner og skape merverdi for sine kunder og leverandører ved å forstå, påvirke og tilfredsstille deres behov gjennom et tett samarbeid.

Vårt miljøarbeid

Vi vil arbeide for å sikre menneskers liv og helse, og for stadig forbedring av vår påvirkning på det ytre miljø.

Vårt kvalitetsarbeid

Elektroskandia skal være en strategisk partner og skape merverdi for sine kunder og leverandører ved å forstå, påvirke og tilfredsstille deres behov gjennom et tett samarbeid i 2017/2018.

EPD

Elektroskandia skal være en strategisk partner og skape merverdi for sine kunder og leverandører ved å forstå, påvirke og tilfredsstille deres behov gjennom et tett samarbeid i 2017/2018.