} Betingelser og vilkår | Elektroskandia Norge
Nettbutikk

Betingelser og vilkår

Dette nettstedet eies av Elektroskandia AS, («Elektroskandia»), organisasjonsnummer 977454700, adresse Fugleåsen 6, 1403 Langhus. Elektroskandia er en del av Rexel-konsernet, som er en verdensledende elgrossist med virksomhet i 37 land og som har ca. 31 0000 ansatte. Ved å benytte Elektroskandias nettsider, aksepterer du disse vilkårene for bruk («vilkår»). Elektroskandia kan til enhver tid endre disse vilkårene uten forvarsel. Les gjennom disse vilkårene hver gang du besøker Elektroskandias nettsider.

Ansvar

Innholdet på Elektroskandias nettsteder, med unntak av Elektroskandias nettbutikk, er kun for informasjonsformål og må ikke anses som bindende tilbud eller garanti. 

Nettstedenes innhold kan fra tid til annen endres uten forvarsel. 

Elektroskandia garanterer ikke at nettstedet og/eller nettbutikken til enhver tid er tilgjengelig. Elektroskandia er ikke ansvarlige for skade eller andre forhold som er forårsaket av at Elektroskandias nettsteder ikke er tilgjengelige. 

Elektroskandia streber etter at informasjonen som vises på nettstedene er riktig, og retter eventuelle feil så snart disse blir kjent av Elektroskandia. Elektroskandia er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller annet som oppstår fordi informasjonen på nettstedene er feil. 

Elektroskandia er ikke ansvarlige for skade på datasystemer eller for tap av data som er forårsaket av bruken av nettstedene, og vi kan ikke garantere at filer som lastes ned er uten virus eller annet. Det er enhver person som bruker nettstedene sitt ansvar å kontrollere at datamaskiner og annet utstyr er beskyttet av relevante brannmurer og antivirusprogramvare.

Brukerens personlige ansvar, brukerbegrensninger

Du er selv ansvarlig for å lære deg det som trengs for å kunne bruke nettbutikken. Du finner informasjonsmateriale under «Kundesenter» eller «Ofte stilte spørsmål» i bunnmenyen i nettbutikken.

Lenker

Elektroskandias nettsteder kan inneholde lenker til nettsteder som eies av tredjeparter. Elektroskandia er ikke ansvarlige for innhold som eies av tredjeparter, og heller ikke hvor hvordan en slik tredjepart behandler personopplysninger. Elektroskandia er ikke ansvarlige for problemer eller skade som kan oppstå ved at du klikker på slike lenker.

Åndsverksrettigeter

Alle åndsverksrettigheter til alt materiell (inkludert tekst, grafikk, logoer, struktur og layout) som forekommer på nettstedet tilhører Elektroskandia og/eller dettes rettighetshavere. Som bruker har du således ingen rett til å kopiere, laste ned, redigere eller spre innholdet på dette nettstedet, eller bruke innholdet på noen annen måte enn å bruke nettbutikken. 

Varemerker eller firmanavn som forekommer på dette nettstedet kan ikke brukes i markedsføring eller publiseres uten Elektroskandias skriftlige samtykke.

Påloggingsinformasjon

På enkelte deler av Elektroskandias nettsteder må du logge på for å se alt innhold. Det er viktig at andre ikke får tak i brukernavn og passord, og at andre ikke kan bruke denne informasjonen til å utgi seg for å være deg eller din bedrift. 

Elektroskandia har ikke noe ansvar for tap eller skade som oppstår tilknyttet din bedrift som følge av andres pålogging med din påloggingsinformasjon.

Personopplysninger

En personopplysning er all informasjon som direkte eller indirekte kan kobles til en fysisk person. Vi innhenter personopplysninger fra deg når du besøker Elektroskandias nettsteder eller handler i nettbutikken vår. Vi samler blant annet følgende opplysninger: navn, adresse, navn på bedriften, stilling, e-postadresse, kontoinformasjon, kundenummer og passord. Formålet med behandlingen av personopplysningene dine, er å kunne tilpasse Elektroskandias tjenester og produkter, oppfylle vilkårene vi har overfor deg som kunde og gi deg personlig service. Selskapet kan også bruke personopplysningene til å gi deg tilbud og kampanjer og annen direktemarkedsføring. Om du ikke vil motta denne typen informasjon og kommunikasjon, kan du kontakte oss. Du kan også logge deg på profilen din og redigere innstillingene dine. Alle personopplysninger behandles på en sikker måte, som oppfyller alle krav i lovgivningen. Vi sletter alle personopplysninger så snart formålet med innsamlingen er oppfylt.

Samtykke til behandling av personopplysninger

Gjennom å besøke Elektroskandias nettsteder og godkjenne kjøpsvikårene, samtykker du til at personopplysningene dine behandles i samsvar med disse vilkårene. Samtykket inkluderer også at selskapet kan sende elektronisk kommersielle beskjeder i henhold til det som er beskrevet ovenfor.

Personopplysninger til en tredjepart

Elektroskandia kan samtykke til at en utfører oppgaver på bedriftens vegne, som å levere pakker, hjelpe til med markedsføring, analysere data og utføre kundeservice. Utlevering av personopplysninger kan komme til å skje i slike tilfeller. Tredjeparter som behandler personopplysninger på selskapets vegne, må alltid på forhånd skrive under på en avtale om personopplysninger for å sikre at disse behandler personopplysningene i henhold til loven og selskapets instruksjoner. Selskapet kan også levere ut personopplysninger til politiet eller andre myndigheter hvis det gjelder etterforskning av lovbrudd, eller om selskapet på grunn av lover eller andre myndighetsbeslutninger må utlevere denne typen opplysninger. Selskapet leverer ikke ut personopplysninger i andre tilfeller enn det nevnt ovenfor.

Dine rettigheter

Du har rett til at selskapet når som helst skal slutte å behandle personopplysningene dine gjennom å kontakte oss ved hjelp av kontaktopplysningene nevnt ovenfor. Du har også rett til skriftlig informasjon om hvilke personopplysninger som skal behandles, hvor opplysningene er hentet fra og hvilke mottakere som mottar dem. Om du oppdager feil i personopplysningene, har du også rett til å kreve at selskapet korrigerer de feilaktige opplysningene.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din (datamaskinen, nettbrettet eller telefonen) når du er på Internett, inkludert webshop.elektroskandia.no. Vi bruker hovedsakelig disse informasjonskapslene på nettstedene våre for å gjøre surfingen bedre og for å forbedre bruken og funksjonaliteten. For eksempel gjør informasjonskapsler at nettstedet kan kjenne igjen din neste innlogging, og tilby deg innhold som er skreddersydd til dine forventninger og interesser. Vi bruker også informasjonskapsler til å hente inn trafikkstatistikk og for å se hvordan du oppdaget sidene våre.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Avhengig av hva slags enhet du bruker, bruker vi informasjonskapsler for å:
- identifisere deg, lære mer om deg og for å tilby deg personifisert surfing
- sørge for sikker surfing og hindre svindel
- tilby deg innhold som er relevant for interessene dine
- foreslå kommersielle tilbud basert på dine preferanser og siste kjøp