Nettbutikk

Tjenester

Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan vi tilby.

Prosjekt/tidsleveranse

Sammenstilling av lager- og skaffevarer som leveres samlet til kunde, eventuelt fram i tid. Én bestilling, én levering og én faktura. Planhorisiont : 1 - 2 uker

Ekspresslevering

Fra lokalt Proffmarked: 0,5 time + transporttid Fra sentrallager: 2 timer + transporttid Transport belastes etter regning

Over natt levering

Vi har differensierte ordrefrister og leveringstider per region. Utlevering natt eller tidlig morgen over hele Norge.

Selvbetjente lagre

På anleggsplasser er det nødvendig med umiddelbar tilgang til produkter og materiell. Det får du via Elektroskandias selvbetjente lagre.

Skreddersydde kundeløsninger

Vi skreddersyr logistikkløsninger for ditt behov. Gjennom partnerskap med våre kunder, finner vi kostnadsreduserende løsninger som kommer deg til gode.

Montering / kitting

Vi monterer flere produkter til et samlet og sender deg sluttproduktet. Legg inn bestilling og vi monterer - enkelt og effektivt.

Vareutlevering på sentrallager

Sentrallageret vårt ligger på Langhus utenfor Oslo. Lagerført materiell har ordrefrister, se detaljert oversikt for ulike områder.

Elektronisk handel

I Elektroskandia har vi mange ulike elektroniske tjenester tilgjengelig for kundene våre, både til bestilling av produkter, retur, dokumentasjon og lignende.

Sikkerhetsdatablad

Denne siden inneholder en søkbar database fra Ecoonline over de produktene Elektroskandia selger hvor det er krav om sikkerhetsdatablader.

Daglevering

Standard leveranser med ordrefrist kl. 16.00.

Retur av kabeltromler

Trommelreturordningen gir deg: Enkel skanning av tromler som skal i retur. Oversikt over trommelpriser. Forutsigbart sluttoppgjør. Gjenbruk av tromler som er bra for miljøet.